Vánoční dárky, tipy na dárky, tipy na dárky k vánocům

Tipy na vánoční dárky pro muže

23.10.2011 00:11

 

O Vánocích si každý láme hlavu, co komu dát za dárek. Někdo se vyřádí s penězi, někdo vyrobí něco pěkného, každý má svůj způsob, jak potěšit blízké. A jak potěšit muže, kteří jsou nám blízcí? Tipy na vánoční dárky pro muže, které potěší každého, se objeví v tomto článku.

Dáváme dárek svému synovi? Samozřejmě tedy potěší nějaká hra, většinou na počítač, nebo nějaká elektronika. První využije chvilku, druhé mu může vydržet dost dlouho a může mít radost o to větší. Baťohem nebo nějakým oblečením pro něho totiž potěšíte především sami sebe, ale ne jeho. A co tipy na vánoční dárky pro manžela? Pokud rád vaří či griluje, určitě by ho potěšil nějaký set na grilování či koření. Nebo jestli je manžel kutil, proč mu nerozšířit výbavu? Většinou stačí znát záliby vlastního manžela a neměl by být problém vymyslet dárek. Ale když jde o bratra, tak co jemu? Záleží také na jeho věku, pokud je starší, jistě lze koupit podobné věci jako manželovi, pokud je mladší, potěší ho nějaké pivní speciály či třeba growset.

A tipy na dárky kamarádům a známým? Jako základ se stačí podívat, jaké má známý zájmy, popřípadě není špatné se zeptat někoho, kdo dotyčného zná lépe. Ale pozor, abyste nekoupili všichni to samé:).

Zpět

Vyhledávání

© 2011 Všechna práva vyhrazena.