Vánoční dárky, tipy na dárky, tipy na dárky k vánocům

Tipy na vánoční dárky pro ženy

23.10.2011 00:06

 

Ten vánoční čas, při kterém je důležitý hlavně klid a pohoda, je narušen sháněním dárků. To z Vánoc dělá hektický závod o to, kdo koupí dárky, a hlavně, aby se dárky líbily. Každý má své metody, co a jak a kdy a proč vlastně vybrat, ale někdo si neví rady. Pro ty druhé jsou tu tipy na vánoční dárky pro ženy.

Nejdřív se samozřejmě darující musí smířit s tím, že by měl dárek koupit také trošku podle věku. Babičce o holích nebudeme kupovat nové kolo a naši malou dceru nepotěší wellness pobyt. Zkuste to spíše obrátit, babičku potěšit uvolňující dovolenou a dcerce koupit kolo či jinou věc, s kterou si může hrát, a máte vystaráno. Manželka či přítelkyně by mohla ocenit sice ohranou, ale stále fungující kosmetiku. Tento oblíbený dárek se neztratí a žena ho jistojistě využije. A tipy na vánoční dárky pro kamarádky? Pokud jsou aktivní, třeba jim můžete koupit baťoh na výlety, nebo jestli rády nakupují, co jim koupit pěkný obal na kreditní kartu? Jinak jistě potěší i oblečení či kabelky, ale chce to dotyčnou znát velice dobře, a mít také vybraný vkus, abyste se nespálili.

Jistě by bylo možné dát mnohem víc a víc tipů na dárky, ale na to je článek krátký. Tato inspirace ale nebrání Vašim myšlenkám v rozletu, proto je chyťte, dokud je ještě máte:).

Zpět

Vyhledávání

© 2011 Všechna práva vyhrazena.